Naar inhoud
Persoonlijke Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Coaching - Zeels Lemmer

Persoonlijke Coaching

Waar ligt jou hart??

 

Laat mij ook jou coachen of begeleiden, we gaan het gesprek aan om te ontdekken welke sluimerende vermogens jij verborgen houdt. Leven en werken zonder passie is niet bevorderlijk, ook jij kan je hart volgen net als mij en nu echt gaan doen wat je wilt!  Als Systemisch opsteller, gediplomeerd ABNLP-trainer & coach en met mijn 35 jaar mode en styling ervaring, wil ik ook heel graag dat jij met je HART gaat leven!

 

 

De eerste indruk maak je tenslotte maar één keer en wel in de eerste paar seconden. Wil jij die seconden goed benutten? En wil jij jezelf beter kennen en de beste versie van jezelf nu gaan zijn? Meld je dan aan voor persoonlijke styling en coaching.  En….

 

Dit alles in levensroute-coaching (4 à 5 sessie's).

Voor u als (startende)ondernemer is dit programma zeker ook interesant, ik begeleid u met de start of met de uitbouw van uw bedrijfidee. Of loop u vast als gevestigde ondernemer in uw groeiproces of heeft u moeite met het maken van keuzes zowel prive als zakelijk. Vraag om een vrijblijvende intake en laat u motiveren en inspireren door uw blik te verruimen.

 

 

Data: op afspraak

Tijden: overdag of op avond.

Duur: 1 uur

Kosten: op aanvraag, vrijblijvende intake GRATIS

Door: Hester Rijpkema

Mail: info@hesterrijpkema.nl 

 

Word de beste versie van jezelf!

 

 

 

Worden wie je bent.

Wat vertellen we de wereld werkelijk met onze verschijning?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel via Whatsapp