Naar inhoud
Persoonlijke Styling & Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Styling & Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Styling & Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Styling & Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Styling & Coaching - Zeels LemmerPersoonlijke Styling & Coaching - Zeels Lemmer

Persoonlijke Styling & Coaching

Iedereen kent het wel. Je hebt gesolliciteerd en je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Je kijkt in je kast en je denkt; niet geschikt! Je scharrelt gauw je sollicitatie kleding bij elkaar. Je koopt wat nieuws met de gewenste baan in je achterhoofd, je leent wat hier en daar en je hoopt dat je de meest passende indruk maakt voor die baan. Je hoopt zo dat jij in die baan gaat passen…

 

Ook ik heb dat ooit zo aangepakt. Ik kocht een zakelijk pakje en nette hakken….over de top, te standaard en jullie begrijpen, ik werd niet aangenomen. Ik was mezelf niet, ik liet niet zien wie ik werkelijk was. Een zakelijk uitstraling is prima, maar dan wel even een schoen, sieraad of top die afwijkt van de zakelijke standaard. Voor mij geldt bijvoorbeeld, dat ik een pak combineer met een schoen die meer zool heeft, stoffen die mij body geven. Dan laat ik zien wie ik ben en hoe mijn karakter is.

 

Wil jij ook meer uitstalen wie je bent?

Dus wil jij een baan? Laat dan zien, hoe jij helemaal professioneel jezelf kunt zijn en dat de baan jou op het lijf geschreven is! Hoe je dat doet?

 

 

Meld je dan aan voor persoonlijk styling & coaching

 

Data: op afspraak

Tijden: overdag of op avond.

Duur: 1 uur

Kosten: per coachings sessie € 75,00 excl btw.

 

Door stil te staan bij wat je in het hoofd van de ander oproept? Hoe breng je de juiste boodschap over? Laat je uniek 'ik' zien, maak duidelijk waar je voor staat. De eerste indruk maak je tenslotte maar een keer en wel in de eerste paar seconden.

 

Meer weten over je eigen uitstaling?

Meld je snel aan en doe mee met onze workshop en/of trainingen.

 

Ik laat ook jou stralen; word de beste versie van jezelf!

Liefs Hester

Worden wie je bent.

Wat vertellen we de wereld werkelijk met onze verschijning?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel via Whatsapp