Naar inhoud
Sieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels LemmerSieraden - Zeels Lemmer

Sieraden

Ook mooie en exclusieve sieraden vind je bij Zeels! Sieraden zijn de details waarmee je de outfit helemaal af kunt stylen!

 

Zeels heeft de mooiste sieraden van unieke en eigentijdse merken waaronder het merk MO-B-SI. Sieraden voor de vrouw die zich bewust is van alle mooie dingen om haar heen. Yolanda Bosman is de inspirerende kracht achter de sieradenlijn van MO-B-SI. Deze naam staat voor Mode, Bijou en Sieraden en zijn tevens de eerste letters van de namen van haar 3 zonen, Morris, Bo en Sil.

 

Edelstenen, kleuren en trends

Alles wat met mode, bijoux en sieraden te maken heeft, bezielt haar. Zij heeft bewust gekozen om met sieraden verder te gaan omdat de mogelijkheden met materialen en kleuren eindeloos zijn.

Elke keer weer is het een uitdaging om de mode en trends op haar eigen manier te volgen. Op deze wijze kan zij een persoonlijke draai geven aan haar ontwerpen en tegelijkertijd dicht bij haarzelf blijven.

mobsi-sieraden.nl

Ook mooie en exclusieve sieraden vind je bij Zeels!

Sieraden zijn de details waarmee je de outfit helemaal af kunt stylen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel via Whatsapp