Naar inhoud
MODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels LemmerMODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave! - Zeels Lemmer

MODE VOOR DE MAN: Onze nieuwe Man Cave!

22 mrt 2017

Onze stoere hippe mannen collectie is naar onze nog mooiere bovenverdieping verhuisd! 

Nu zoveel uitgebreider qua merken pallet en items!.. Kortom laat je door ons stylen, op naar een verrassend nieuwe look..! 

 

Wordt geïnspireerd door onze labels...

 

Blue de Genes: Blue de Genes is een stoer label dat je vierhonderd jaar mee terug neemt in de tijd, naar Genoa in Italië. De tijd van de zeelieden en matrozen. De in Genoa ontwikkelde denim stof werd gebruikt voor werkkleding van de havenarbeiders van deze stad. Blue de Genes is altijd opzoek naar inspiratie in de geschiedenis van Genoa en dat is te zien aan de authentieke uitstraling en hoogwaardige materialen. 

 

Minimum: 

Minimum is een Scandinavisch label, dat geschikt is voor de modebewuste mannen.

Naast Scandinavisch minimalisme vind je invloeden uit de jaren '80. Opvallende materialen, unieke details, asymmetrische vlakken en ongewone kleuren. Minimalistisch, maar verre van saai. 

 

Kronstadt: 

Het Deense label Kronstadt staat al sinds 1999 voor kwaliteits items tegen een eerlijke prijs. Vooral de overhemden die Kronstadt biedt, zijn de perfecte basics die je in je kast moet hebben.

Toen het merk werd opgericht was het idee: kleren maken voor heren die zich in hun manier van kleden onderscheiden van anderen. Voor de man van elke leeftijd, kleding waarin een man zich prettig voelt!

 

10DAYS men: 

Het Nederlandse merk is opvallend, sportief en onderscheidend. Het toffe merk weet comfortabele en simpele kledingstukken om te toveren tot ware musthaves. Nieuwe collecties zijn heel makkelijk te combineren met items uit een vorige collectie en door de goede kwaliteit gaan ze stukken langer mee.

 

Denham: 

In 2008 richtte de Engels man Jason Denham het jeansmerk Denham op. In korte tijd is dit merk uitgegroeid tot één van Nederlands toonaangevende denim merken en is Denham de wereld aan het veroveren.

Waarom is het logo nou een schaar van Denham? Met deze schaar heeft Jason Denham zijn eerste denim geknipt. Zijn kantoor aan de Prinsengracht in Amsterdam hangt vol met inspiratie, van oude scharen tot jeansklassiekers. Ze laten zich altijd inspireren door vintagestukken en dat zie je terug in de kledingstukken. De doelen die Denham nastreeft zijn functionaliteit, originaliteit en kwaliteit.

"The truth is in the details" - Jason Denham.

 

TovAmsterdam accessoires: 

Het logo van TOV is gebaseerd op het oudste bedrijfslogo van de wereld, namelijk VOC.

De VOC was erg belangrijk voor Europa  door het importeren van kruiden en specerijen.

De sieraden zijn handgemaakt en onderscheid zich van alle andere sieraden door de samenwerking met echt Italiaanse goudsmeden. De sieraden hebben een luxe uitstraling door de handgemaakte details en Italiaanse materialen. Er zit een "cataforese" beschermingslaag over de sieraden, om de TOV sieraden zo mooi mogelijk te houden en te beschermen. Alle TOV sieraden zijn 24 uur lang getest in een schuurmachine, waarbij de kleur intact bleef.

 

Beleef het bij Zeels2 - Nieuwburen 4, Lemmer

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel via Whatsapp