Naar inhoud
Overname Zeels - Zeels LemmerOvername Zeels - Zeels Lemmer

Overname Zeels

28 nov 2018

Namasté

 

Tien jaar geleden, een paar jaar voor mijn Zeels-avontuur, zat ik bij een afstudeeropdracht van een NLP-trainer. Ik was een stuk jonger, 40, ambitieus en een en al energie. Ik herinner me dat ik me niet echt op mijn plek voelde, was een beetje teleurgesteld, gewoon ongemakkelijk. Dat kwam doordat ik een speech of oefeningen verwachtte waar de adrenaline van af zou spatten, waar ik een YESSS-gevoel van zou krijgen. Die verwachting kwam niet uit, want hier stond iemand die een al zelfvertrouwen en rust uitstraalde. Ze sprak met een zachte stem en iedereen hing aan haar lippen. Ik was verwonderd! En zo fladderde er toch een voorzichtige Ja in mij rond.

 

Die ja groeide en later tijdens mijn eigen NLP-studie leerde ik een van de belangrijkste lessen van mijn leven: Als je iets wilt in je leven, moet je datgene ook kunnen weggeven en soms zelfs eerst weggeven voordat je het ontvangt.

 

Gaandeweg tijdens mijn Zeels-tijd heb ik die les ontdekt, dat wat je geeft niet groots en meeslepend hoeft te zijn; een klein gebaar kan van grote waarde zijn; te geven aan jullie als klant bracht mij veel geluk. Altijd kreeg ik een lach op jullie gezicht met een vriendelijk woord, een tip op styling-vlak, het hoefde voor mij niet altijd met een verkoop te worden beantwoord. Dat ik jullie een gevoel kon geven dat je ertoe doet! Dat je mag zijn wie je bent; Gewoon jezelf! Dat bracht mij en vooral jullie al zo veel positiviteit. Een geluksgevoel. Dus als je zelf wat wenst, stel jezelf dan eerst de vraag: 'wat geef ik zelf?"

 

Nu is het tijd voor mij om Zeels door te geven. Rixt Heegsma neemt per 1 januari 2019 het stokje van mij over en daarmee heeft Zeels een nieuw gezicht en ook een nieuwe naam RIXT. Ze is bevlogen, gepassioneerd van mode en heeft veel pit en energie. Met vertrouwen draag ik Zeels aan haar over. Samen met Rowena geeft ze nieuw elan aan de winkel met de labels 10days, Loes, Mos-Mosh, Moscow, Viavai , HK living en andere merken die blijven.  De Zeels kadobonnen en Zeels Coins kunnen tot en met december ingewisseld worden, dus denk daar allemaal tijdig aan.

 

Zelf ben ik er voor jullie nog tot 31 december 2018, daarna komen er voor mij nieuwe tijden en kansen, zodat ik al mijn ervaringen en kennis op styling, verkoop en zelfontwikkeling door kan geven aan jullie en de jongere generatie, de Zeels Academy ontwikkel ik verder uit. Daar heb ik heel veel zin in. Eenieder die zichzelf wil ontwikkelen en het niet alleen bij dromen wil houden, maar ook echt zelf aan de slag wil gaan met zichzelf is welkom... Ook voor jullie interieur of winkel inrichting heb ik meer tijd, Hester Rijpkema Styling & Living zet ik meer in de wereld. Maar eerst wil ik vooral leren nietsdoen, want dat is iets nieuws voor mij na 35 jaar en waarschijnlijk een hele kunst. Genieten van de vrije tijd, de kleine dingen en de liefde.

 

Namesté -"ik buig voor jullie". In tegenstelling tot wat veel mensen denken is het geen religieus gebaar, maar een uiting van diep respect. Respect voor jezelf, voor anderen en voor de wereld om je heen. Ik heb dat voor al mijn geweldige superfijne klanten, ik zal jullie missen maar blijf in Lemmer, dus we komen elkaar vast nog vaak genoeg tegen. Denk aan een beetje meer Namasté, omarm en deel, dan wordt de wereld ongetwijfeld mooier, beter en positiever!

 

Liefs Hester

 

 

Namasté 

 

(nah-mas-tay)

 

I bow to you.

My soul honors your soul.

I honor the light, love, truth, beauty

& peace within you, because

It is also wihin me. In sharing

these things we are united,

we are the same,

we are one.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel via Whatsapp