Naar inhoud
Hester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels Lemmer

Hester Rijpkema

Eigenares Zeels

Zeels is een duidelijke afspiegeling van mijn eigen karakter en stijl in zowel interieur als mode, vrouwelijk, onderscheidend, eigentijds en hip! 

Als meisje groeide ik op midden tussen de rietlanden op een boerderij, dicht bij de natuur. Deze indrukken bieden nog steeds de voedingsbodem voor Zeels!

 

Verbinding

Maak ik tussen mens en emotie! Hierbij ga ik af op mijn intuïtie en innerlijke kompas. Door te aanschouwen, te luisteren en te voelen wat er in mensen omgaat en wat er in de wereld om ons heen gebeurt. Dit vertaal ik naar wat de Zeels klant verlangd!

 

Authenticiteit 

Zeels is mijn broedplaats voor het concept en mijn visie op authenticiteit! Dit vertaal ik zowel naar mode als interieur. Wij zijn allen op ons mooist en in "balans" als alles in harmonie is met ons innerlijk! Zo ook de thuis wereld om ons heen..

 

Eigenheid

We verlangen er allen naar ons te onderscheiden en uniek te zijn, met een uiterlijk en uitstraling die bij ons karakter en stijl past. Dan pas ga je stralen en ben je op zijn best!

Ook ik, als ik bewust een klein keizelsteentje drop in jouw onbewuste vijver in jezelf... zodat er een trilling naar een ander zelfbeeld ontstaat. Naar een wereld waarin we autonoom, krachtig en met respect liefde kunnen delen, waarin we ons onverbruikte vermogen in ons aanboren en omzetten naar het leven van je passie.

 

Dat maakt mij ten diepste tot een gelukkig mens.

 

Geinspireerd? Kom...

Laat ook jezelf zien, eerst aan jezelf en daarna aan de wereld om je heen!

 

Liefs Hester

Eigenheid! op zijn mooist in

Laat ook jezelf zien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel via Whatsapp