Naar inhoud
Hester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels LemmerHester Rijpkema - Zeels Lemmer

Hester Rijpkema

Eigenares Zeels

Zeels is een duidelijke afspiegeling van mijn eigen karakter en stijl in zowel interieur als mode, vrouwelijk, onderscheidend, eigentijds en hip! 

Als meisje groeide ik op midden tussen de rietlanden op een boerderij, dicht bij de natuur. Deze indrukken bieden nog steeds de voedingsbodem voor Zeels!

 

Wie had gedacht dat het sprieterige, kleine, onzichtbare meisje uit Kuinre, Zeels zou ontwikkelen?

 

Het is zondagochtend, heel vroeg, ik staar naar buiten en ik zie de zon op mijn balkon schijnen. Ik staar over het water naar de overkant en realiseer me dat ik hier heel gelukkig zit te zijn zo achter mijn bureau. Ik mijmer zo wat voort, zoekend naar woorden, om vorm te geven aan het 5-jarig bestaan van Zeels. JA! 5 jaar Zeels, wie had dat ooit gedacht? Wie o wie, had ooit gedacht dat het meisje dat opgroeide op een boerderij tussen de rietlanden, zo maar een winkel zou beginnen. En dat die winkel succesvol zou zijn! Ik had het wel gedroomd en het leek mij geweldig om mijn passie te verwezenlijken. Jarenlang kwam het er niet van, stelde ik uit….te klein, geen durf, gezin, boerderij….alles slokte me zo op, dat het jarenlang op de achtergrond sluimerde….ooit, later!

 

Tot 5 jaar geleden, ineens wist ik het! Het is tijd! Mijn motto, durf, doen en doorzetten, maakte dat ik radicaal de knop omzette en niet langer deed alsof. Ineens wist ik mijn droom en passie om te zetten in een enorme actie. Niet langer sluimerend leven, maar voluit. Ik was nooit echt blij, ik voelde; er zit meer in, ik wil mijn vermogens gebruiken, 100%. Ik ben gaan bouwen, m'n hart in de zaak en zo ben ik ziels gelukkig met mijn eigen bedrijf, het maakt mij elke dag een blij mens.

 

Trots ben ik op mezelf, dat de woorden onderscheiden, vastberaden en eigenzinnig mij zo ver hebben gebracht en deze woorden gaan me verder brengen. Zeels ontwikkelen tot meer…want we blijven ons onderscheiden door onze eigenzinnige mode-collectie, maar ook op woon- en leefstijl. Ook op dat gebied is Zeels deskundig. Inspirerende activiteiten, zodat iedereen z'n eigen unieke pad kan gaan. Nieuwe mogelijkheden ontdekken. Sluimerende vermogens ontsluieren. In september gaan we van start met events, toegespitst op persoonlijke ontwikkeling.

 

Wil jij ontdekken, welke vermogens jij hebt weg gesluierd? Welk levensroute ligt er voor jou klaar? Wanneer ga je jouw eigen pad bewandelen? Ontdek je eigen kracht en start! Ik deed het met moed, lef en doorzettingsvermogen en ben heel trots op mijn super team. Trots om elke dag jullie als klant te mogen ontmoeten, ieder met z'n eigen bijzondere verhaal. Zeels staat nu 5 jaar op de kaart te stralen. Ieder mens wil zich graag onderscheiden en uniek zijn. Wij helpen je graag jouw unieke uitstraling te vinden, die past bij jouw karakter. Je eigen stijl, want dan ga je stralen en ben je jouw beste versie. Wij gaan voor een wereld waarin iedereen uniek, autonoom en krachtig mag zijn. Met respect liefde delen, waarin je de ruimte neemt om je te ontwikkelen, je onverbruikte vermogens gaat aanboren, zodat je voluit kunt leven met passie.

 

Dat maakt mij ten diepste tot een gelukkig mens. Lieve klant, dank jullie wel voor alle bezoeken die je bracht en gaat brengen in de toekomst. Laat je verrassen de komende week.

Wij zien je graag! Rowena, Anca en Nicolette staan samen met mij klaar. Laat jij je zien? Eerst aan jezelf, dan aan de wereld?

 

Liefs, Hester

 

Dit maakt mij ten diepste een gelukkig mens.

 

Geinspireerd? Kom...

Laat ook jezelf zien, eerst aan jezelf en daarna aan de wereld om je heen!

 

Liefs Hester

Eigenheid! op zijn mooist in

Laat ook jezelf zien

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Pinterest
Deel via Whatsapp